VECKA 30

Idag går vi in i vecka 30, ännu en milstolpe!

Mini är nu stor som en vitkål och väger i slutet på veckan nästan 1,6 kilo och är 40 centimeter lång. Alla 5 sinnen är fullt utvecklade och lanugohåret som har hållit mini varm börjar nu försvinna och istället tar hjärnan och de nya fettcellerna över.

Känner minis rörelser konstant nu mera. Rätt vad det är så kommer det en kroppsdel strykandes över magen och ibland ser det ut som vågor när hon rör sig. Tycker det är så häftigt! Innan kände jag bara henne när jag låg ner eller satt i soffan. Nu sprallar hon även när jag är uppe och rör på mig och även tränar. Hon är helt enkelt med överallt.

Hur mår jag?

Jag mår fint! Magen växer vilket man känner av framåt kvällarna, då känns det som att den ska explodera och det blir allt tyngre att komma ur soffan. Behöver röra på mig om dagarna för att inte få ont under revbenen i ryggen. Har även svårt för att sitta på hårt underlag, som en köksstol för då gör revbenen sig till känna. Får nog hitta en annan lösning för min ''arbetsplats'' här hemma då jag sitter i köket vid köksbordet. Men om 56 dagar går jag på 3 veckor semester innan jag tar mammaledigt så det kanske bara är att hålla ut? Eller kanske inte får någon semester? Hon kanske väljer att titta ut tidigare.

Gillar

Kommentarer