SKÖNA MAJ, eller?

Häromdagen slängde Manne ihop ett par fluffiga pannkakor. Skulle vilja säga att det är amerikanska pannkakor men där man vispar ägg och socker pösigt. Om ni är sugna på receptet så bara hojta till! Lite mer sockerkakskänsla i dem. Mums!

Sköna maj brukar man väl sjunga på valborg? Vet inte riktigt om jag kan hålla med om att den är så skön. Igår var det alla årstidet samtidigt, sol, hagel, snö och regn på det. Idag är det grått utanför fönstret och vattendropparna faller ner från himmeln.

Idag är det i varje fall fredag och helgen är på ingång. Vi har som i vanlig ordning (nästan) inga planer för helgen. Ska ta en runda till min nageltjej och fixa naglarna och sen ska jag in och jobba några timmar extra på söndag. Däremellan får vi se vad livet har att erbjuda.

I onsdags var jag hos barnmorskan på kontroll och även den här gången såg allt alldeles utmärkt ut. Både mina värden och minis hjärtslag och mått såg också fint ut. Så skönt att slippa järntabletterna som i princip vart enda gravid får, dem ska ju inte vara så snälla mot magen har jag hört..


Gillar

Kommentarer