HELLO WEEK 36

Vecka 36 och det känns som att det sjunger på sista versen. Det känns som att komma över vecka 35 är ytterligare en milstope - hon är snart här!

Lillan väger nu cirka 2,5 kilo och kommer sista veckorna öka med ca 200 gram/vecka. Hon lägger på sig mest fett de sista veckorna och stärker även käkmusklerna. Blodcirkulationen fungerar nu som den ska och immunförsvaret är så färdigt det kan bli inne i magen. Även hjärnan är färdigväxt och är nu mogen för ett liv utanför livmodern.

Hur mår jag? Jo, jag mår väl så bra jag kan må. Krämporna håller sig så gott som borta. Händerna och fötterna har börjat svullna så smått och jag får stickningar/domningar i händerna på morgonen efter en natts sömn. Man märker att det börjar närma sig för ju mer man håller igång ju mer sammandragningar får jag, så det gäller att röra sig försiktigt och ta det lugnt. Jag har dock inte tröttnat på att vara gravid än, däremot börja tålamodet sjunka för nu vill jag verkligen täffa henne!

I veckan måste jag packa klart BB-väskan och vi måste installera babyskyddet i bilen, hon kan ju faktiskt komma när som helst nu!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229