2016 - PART 1

JANUARI

Firade in det nya året med fina vänner ute I Bråthult. Vi åt tre-rätters, lekte lekar och skålade I champagne vid 12-slaget. Januari var en väldigt lugn månad, tränade en del, njöt av vintern och I slutet på Januari var jag på första jobbfesten med CSC där gala var temat.

FEBRUARI

Den första februari hoppade jag och min älskling på flyget mot vår första resa, till Thailand. Tre veckor av värme, sol, bad och god mat. Helt underbart! Fyllde även 20 när vi var I Thailand och min 20-års dag firade jag på en matmarknad.

MARS

I mars hände det inte mycket. Jobbade och låg i, tog mysiga promenader med älskling och vovven och var ute i Växjö med ett par tjejer. I slutet av mars började jag packa ihop alla mina saker hemma hos mamma och pappa samt köpte en hel del inredning till nya lägenheten.

APRIL

1:a april gick flyttlasset till Murargränd. Vi blev då sambos och vi trivdes riktigt bra i vår lägenhet. Åt även ute med ett par tjejer och hade inflyttningsfika. April gick mest åt till att inreda lägenheten, som var så roligt!

MAJ

Maj bjöd på Summerburst i Göteborg med ett härligt gäng, så rolig helg. Var även med i toughest som jag tyvärr fick avbryta på grund av allergi. Vi firade pappa som fyllde 60 och var på gymnastiktävling. Blev en hel del grillning på balkongen, något jag saknar med den här lägenheten.

JUNI

I Juni hade vi det fullspäckat. Min bästa vän tog studenten, vi ordnade en babyshower för Linda. CSC hade sommarfest, midsommar firades med ett helt gäng i Häradsbäck och vi hann även med några födelsedagar. En rolig månad helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229