1 månad

Igår fyllde vår lilla plutt en månad, känns som hon har varit här i en evighet.

Så, hur har första månaden med en liten bebis varit? Vi har världens snällaste lilla tjej. De första 3 veckorna så sov, åt och bajsade hon och skrek aldrig. Vi kunde göra en hel del här hemma. Dock har hon börjat få svårt att komma till ro på kvällarna så det är för tillfället mycket skrik, bära, vagga, sjunga och trösta men förhoppningsvis går det över snart. Det blir även allt svårare att lägga ner henne på dagen, hon vill gärna ligga på bröstet och mysa. Hon har börjat vara vaken mer på dagarna och sover på nätterna med två matningar och blöjbyten, så sömn får vi faktiskt!

Tro det eller ej men man får jobba på tålamodet när skriken kommer på kvällarna. Gör ont i hjärtat och frustrationen kommer krypandes när man inte vet vad hon vill, vad som är fel och hur man ska trösta, men vi börjar nog på kläm på det!

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
Låter som ni fått en snäll liten tös. Snart har vi också en nyfödd här hemma och just det där med att inte veta vad dom vill och att man gjort allt man kan tänkas göra, gör mig lite nervös och på samma gång förväntansfull för att se hur man kommer hantera det🥰
nouw.com/mihome
bysanna
bysanna,
Åh så mysigt! Det är en omställning men så mysigt!
nouw.com/bysanna
IP: 82.99.3.229